PVC Stolarija
Palus - PVC i ALU Stolarija
 
  PVC Stolarija   ALU Stolarija   Proizvodi i oprema   Reference   Fasade   Savjeti   O nama   Kontakt
  Ulazna vrata ALU Prozori Balkonska vrata ALU Balkonska vrata Prozori ALU Vrata Klizne stijene ALU Klizne stijene Harmo stijene ALU Grilje Rolete ALU Grilje Grilje ALU Okovi Okovi Rukohvati i kvake Rukohvati i kvake Boje Boje
Pošaljite upit
PVC Stolarija
ALU Klizne stijene

Klizne i otklopno-klizne stijene pogodne su za uske i skučene prostore kada maksimalno želite iskoristiti prostor u vašem domu i smanjiti gubitke na prostoru koje Vam stvaraju klasična zaokretna balkonska vrata. Također služe kao izlaz na balkon, terasu, vrt, itd.
Otklopno-klizne stijene imaju mogućnost stvaranja većeg otvora u odnosu na klasična balkonska vrata. Najčešće imaju veće površine stakla koju daju posebno ugodnu atmosferu u prostoriji.

Zauzimaju vrlo malo prostora u prostoriji jer se najčešće otvaraju unutar debljine zida za razliku od balkonskih vrata koja se najčešće otvaraju prema prostoriji.

Klasične klizne i posmične stijene zbog nešto slabijeg brtvljenja, naročito su pogodne za zatvaranje balkona, lođa i prostora koji je bitno samo fizički odvojiti. U ponudi imamo dvostazne i trostazne klizne stijene, te zavisno od veličine otvora za ugradnju moguće je kombinirati i veći broj krila. Klizne - posmične stijene iz aluminija moguće je dobiti u svim RAL bojama.

ALU Stolarija
Klizne stijene - info
Dio iz asortimana oblika kliznih stijena
Slike nije moguće povećati
PVC Klizne stijene PVC Klizne stijene PVC Klizne stijene
PVC Klizne stijene PVC Klizne stijene PVC Klizne stijene
PVC Klizne stijene PVC Klizne stijene PVC Klizne stijene
Vrh stranice
PVC i ALU Fasade
Zatražite ponudu   Uvjeti korištenja
© Copyright 2004 - 2017 Palus d.o.o. Sva prava pridržana. Konzalting i razvoj: inspiracija.com
Mapa web stranice
  PVC i ALU Stolarija
  PVC i ALU Stolarija
  PVC i ALU Stolarija
  PVC i ALU Stolarija
PVC Stolarija i prozori