PVC Stolarija
Palus - PVC i ALU Stolarija
 
  PVC Stolarija   ALU Stolarija   Proizvodi i oprema   Reference   Fasade   Savjeti   O nama   Kontakt
  Prozori PVC Prozori Balkonska vrata PVC Balkonska vrata Vrata PVC Vrata Klizne stijene PVC Klizne stijene Rolete PVC Grilje Grilje PVC Komarnici Komarnici PVC Okovi Okovi Stakla Stakla Rukohvati i kvake Rukohvati i kvake Boje Boje
Pošaljite upit
PVC Stolarija
Uvjeti korištenja
Osobni i javni podaci
Molimo Vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi.
Većinu stranica možete posjetiti bez davanja bilo kakvih podataka o sebi. No, ponekad su nam potrebni podaci kako bismo izvršili tražene usluge, pa stoga ovdje sadržana Izjava o privatnosti objašnjava način prikupljanja i korištenja podataka koji se koriste u tim situacijama. Podaci koje ćete nam dati smatrat će se povjerljivima sukladno primjenjivim propisima Republike Hrvatske, pa ih stoga Palus d.o.o., naše podružnice, te članovi naše prodajne mreže mogu koristiti samo u skladu s pravnim odredbama koje su na snazi, a tiču se povjerljivosti podataka.

Osobni podaci
Palus d.o.o. je dužan štititi sigurnost Vaših osobnih podataka. Osobito kada su u pitanju transparentnost i zaštita Vaših prava, Palus d.o.o. neće odati podatke koje bi trećim stranama mogle omogućiti Vašu identifikaciju, osim u slučaju da informaciju prenesete Vi sami ispunjavajući formulare na internetskim stranicama. Podaci osobnog karaktera koje ste nam dali znače da se slažete da ti podaci uđu u bazu podataka Palus d.o.o. kako bi se mogli koristiti prema pravnim propisima koji su trenutno na snazi, sukladno niže navedenoj Izjavi o zaštiti podataka na koju pristajete pristupom internet stranicama Palus d.o.o.

Cookies & Opt - out
Kada pregledavate www.palus.hr, kolačići za oglašavanje će biti postavljeni na tvoje računalo, tako da možemo razumjeti ono što vas zanima. Naš display partner za oglašavanje, AdRoll, nam omogućuje ponovno ciljanje oglašavanja na drugim mjestima na temelju prethodnih interakcija s www.palus.hr. Tehnike koje naši partneri koriste ne prikupljaju osobne podatke kao što su vaše ime, e-mail adresu, poštansku adresu ili telefonski broj. Možete posjetiti ovu stranicu (http://www.networkadvertising.org/choices/) i isključiti AdRoll i njihove partnere za ciljano oglašavanje.

 

ALU Stolarija
Izjava o zaštiti podataka
Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka Palus d.o.o. Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka Palus d.o.o., te će se smatrati povjerljivima.

Zaposlenici gore navedenih subjekata i druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju s gore navedenim subjektima ili za gore navedene subjekte imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Suglasni ste i prihvaćate da će se gore navedeni podaci i informacije koje ste dali koristiti isključivo od strane Palus d.o.o., u svrhu obrade tržišta, izrade statističkih i analitičkih prikaza, za potrebe komercijalnih akcija, dostave ponuda i obavijesti, te da se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja.

Suglasni ste i prihvaćate da Palus d.o.o. može publicirati i u promidžbene svrhe koristiti rezultate dobivene obradom tržišta, statističkim, analitičim ili sličnim prikazima, a koji su iskazani temeljem podataka i informacija dobivenih od Vas. Publicirani i u promidžbene svrhe korišteni rezultati bit će prikazivani skupno/grupno, bez isticanja podataka i informacija o Vama. Opći uvjeti korištenja ove internetske stranice.

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga, te materijala s internet stranica Palus d.o.o. pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnic iInternet stranica.

Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bi izbjegli kasnije eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih. Svako korištenje stranice www.palus.hr uvjetovano je poštivanjem općih uvjeta pristupa i korištenja koji su niže navedeni. Samim pristupom i pregledavanjem internet stranica podrazumijeva se da prihvaćate Opće uvjete koji su iznad svih drugih sporazuma dogovorenih s Palus d.o.o. ili s nekim ili svim djelatnicima prodajne mreže Palus d.o.o. Ova je internet stranica razvijena isključivo u svrhu informiranja o uslugama Palus d.o.o.

Sve informacije dostupne na www stranicama stoga su isključivo informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja Palus d.o.o. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih www stranica podložne su određenim ograničenjima u svezi subjekata kojima takve informacije mogu biti dostupne.
PVC i ALU Fasade
Zatražite ponudu   Uvjeti korištenja
© Copyright 2004 - 2017 Palus d.o.o. Sva prava pridržana. Konzalting i razvoj: inspiracija.com
Mapa web stranice
  PVC i ALU Stolarija
  PVC i ALU Stolarija
  PVC i ALU Stolarija
  PVC i ALU Stolarija
PVC Stolarija i prozori